Gevestigd op Woonboulevard Poortvliet

Bezorgen en afhalen

Vanaf het moment dat je bestelling binnenkomt, gaan wij direct aan de slag om deze klaar te maken voor verzending. Bij WoonOutlet 07 zijn alle producten op voorraad, dus ben je verzekerd van een snelle levering!

Voor de best mogelijke bezorgservice hebben wij twee manieren van bezorgen. Kleine bestellingen worden verstuurd met PostNL en de grote bestellingen worden afgeleverd door de bezorgservice. De verzendwijze is te zien tijdens het afrekenen online. Voor beide manieren van verzenden wordt een bedrag van €40,- in rekening gebracht.

Bezorging via PostNL

Kleinere bestellingen worden verstuurd met PostNL. Het is met PostNL niet mogelijk om zelf een afleverdatum te kiezen, maar je ontvangt via de e-mail een track and trace code. Met deze code kun je zien wat de status is van de bezorging en op welke dag en in welk tijdvak je bestelling wordt bezorgd. Ben je niet thuis wanneer PostNL langskomt, dan wordt de volgende dag het pakket nogmaals aangeboden. Ben je ook de tweede keer niet aanwezig, dan wordt het pakket afgeleverd bij het postkantoor en kun je het daar ophalen. Voor elke bestelling wordt een bijdrage van €40,- gerekend.

Bezorgservice

Grote bestellingen worden door de bezorgservice bezorgd. Wanneer je bestelling gereed is om te leveren, wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak te maken. Voor elke bestelling die bezorgd moet worden met de bezorgservice wordt een bijdrage van €40,- gerekend.

De verzendkosten voor artikelen van Woonoutlet 07 die door onze bezorgservice geleverd worden bedragen € 65,-.

Afhalen

Wanneer je een bestelling online plaatst, is het niet mogelijk om je bestelling af te halen in onze showroom. Alle online bestellingen worden via PostNL of de bezorgservice verstuurd en bij je thuis bezorgd.